Solfilm för fastigheter

Solklart monterar solfilm på fönster, så att er fastighet ska få ett behagligare inomhusklimat att vistas i.

Solskyddsfilm

Reducerar värme, bländning, insyn, blekning

Solskyddsfilm är ett transparent solskydd som monteras på fönstret, ett solskydd som i sin tur förbättrar inomhusklimatet genom att släppa in dagsljus och reducera värmen. Utan solfilm kan det bli väldigt varmt inomhus på sommaren, möbler eller inredning som bleknar och gulnar. Många fastigheter har underbar utsikt som döljs med persienner, markiser eller rullgardiner för att slippa värme, bländning och blekning. 

Solskyddsfilm

Fördelar med solfilm?

Solskyddsfilm 1

Reducera direktvärme

Varma dagar behöver inte bli det inomhus. Med solfilm kan du reducera solens direkta värmeinstrålning och sänka inomhustemperaturen.

Solskyddsfilm 2

Reducera bländning

Våra skyddsfilmer reducerar reflexer och bländning och förbättrar avsevärt för dig som arbetar med datorer och du behöver inte anstränga ögonen för att se på skärmen.

Solskyddsfilm 3

Bättre inomhusklimat

Genom att isolera era fönster med solfilm bidrar det till minskad energiförbrukning för både uppvärmning och nedkylning av er fastighet.

Solskyddsfilm 4

UV skydd

Solfilm isolerar isolerar inte bara mot direktvärme, utan reducerar även den skadliga UV strålningen med upp till 99%. Vilket fungerar som en effektiv solkräm, inomhus fast på fönster.

Solskyddsfilm 5

Ljus eller mörk

Solfilm kan tillföra en estetisk faktor på er fastighet där ni har möjligheten att välja vilken typ av toning den ska ha beroende på ändamål.

Solskyddsfilm 6

Reflektiv eller selektiv

Vi har ett brett urval av solfilm för alla typer av ändamål. Reflekterande eller nästintill genomskinliga. Rådfråga oss så hjälper vi dig!

Vi installerar solskyddsfilm

Solklart i Sverige AB strävar efter smarta och effektiva lösningar för fastigheter och offentliga miljöer där vi levererar bla Solfilm, säkerhetsfilm och andra typer av fönsterfilmer. Vår huvudsakliga fokus är att skapa smarta kostnadseffektiva lösningar för en lönsam miljö inom fastigheter, publik transport och offentliga miljöer. Vi har stor fokus på effektivisering av inomhusklimat och bättre arbetsmiljö.