269818710_409898434202931_4695361880791935472_n

Säkerhetsfilm

Reducerar inbrott och förstärker glaset

Säkerhetsfilm förstärker glasets motstånd vid olyckshändelse, inbrottsförsök eller skadegörelse. Vid ett angrepp så kommer säkerhetsfilmen att förstärka och hålla ihop glaset för att reducera konsekvenserna av ett krossat glas. Vi har säkerhetsfilmer med optisk klarhet i olika tjocklekar som är anpassat för ditt ändamål.

Vad är säkerhetsfilm och vad hur hållbart är det?

Säkerhetsfilmer är sega tunna genomskinliga polyesterlaminat som består av ett eller flera skikt med ett mycket starkt lim som klistras på befintliga glasytor. Den sega polyesterfilmen fungerar som en skyddande sköld som gör att fönsterrutan håller samman även när den krossas och förhindrar därigenom att splitter kastas omkring. Detta minskar risken för personskador om olyckan skulle vara framme. Det sega laminatet erbjuder även ett visst skydd mot inbrott och vandalism.

Säkerhetsfilm 1

Säkerhetsfilm håller glassplitter på plats!

Säkerhetsfilmen ger en ökad säkerhet eftersom filmen håller glassplitter på plats och begränsar splitterskador på människor, varor, maskiner och inredning. Säkerhetsfilm ger även ett visst skydd mot inbrott och UV-strålning. Skyltfönster i butiker, fönsterglas på gatuplan, industrier, skolor, offentliga miljöer och platser som kan bli utsatta för explosioner såsom banker samt lokaler som ligger nära dessa platser.

Säkerhetsfilm 2

Uppfyller internationella säkerhetskrav

Säkerhetsfilmerna har testats och uppfyller flera olika internationella säkerhetskrav. Filmen kan både installeras på in- eller utsidan av glaset och bör förankras med list eller fogning, beroende behovet. Filmerna som hjälper dig att skydda dina tillgångar, finns i olika tjocklekar, från 0,05 mm (2 mil) till 0,35 mm (14 mil).

Säkerhetsfilmens flexibla lager av högelastisk polyester, dess kraftiga lim, UV-blockerare och reptåliga ytskikt mildrar skadeverkningarna vid explosioner och besitter en enastående förmåga att stå emot slag och stötar – och de tjockare filmerna ger ännu bättre skydd. Dessa klara filmer håller inte bara glassplitter på plats, UV-reduktionen skyddar även dina varor och värdesaker mot blekning. (Godkänd enligt GSA-TS01). Säkerhetsfilm gör mer än bara skyddar dig från kringflygande glas vid olyckor, attacker, etc.

Säkerhetsfilm 3

Intrång / Inbrott

Förhindrar/försvårar för ovälkomna inkräktare och ger tid för att få hjälp

Säkerhetsfilm 4

Personsskydd

Säkerhetsfilmen uppfyller mycket hårda krav för personsäkerhet

Säkerhetsfilm 5

Stenkastning

Reducerar riskerna vid glassprickning och kringflygande glasskärvor

Säkerhetsfilm 6

Olyckor

Hjälper till att minimera glasrelaterade skador på person och egendom

Säkerhetsfilm 7

Explosion

Uppgraderar fönsterglas till ett motståndskraftigt explosionsskydd