IMG_0618

Print- & dekorfolie

VI GÖR PRINT- OCH DEKORFOLIE

Vi utför Texter, Kontrastmarkeringar, Motiv, Loggor på glasmiljöer.

Fördelar

Dagens utveckling med mycket glas i olika miljöer så är det bra och viktigt i vissa glas miljöer att ha kontrastmarkering.

Kontrastmarkering är i första hand för att förvarna i god tid att här sitter det glas. Framför allt är det svårt vid ny putsade/rena glas.

Flera fördelar

Vi kan göra/Tillverka efter kundens önskemål och även om man vill ha Text, Logga, motiv på glas, men också tillverka Trappmarkering och Dörrmarkering enl. bild nedan.

Konturskuret

Vi erbjuder många olika kontrastmarkerings förslag på olika glas miljöer men också efter kundens önskemål.

Print- & dekorfolie 1
Print- & dekorfolie 2
Print- & dekorfolie 3
trappmarkering

Trappmarkering

Att missa kanten till ett trappsteg kan vara förödande och ställa till det ordentligt för den utsatte. Därför är det viktigt att göra trappmarkering i trapporna för att minimera olyckor. Våra trappmarkeringar monteras med halkskydd i önskad färg.
golvmarkering

Dörrmarkering

Markera dörröppningen för att undvika skador eller att viktiga nödutgångar blir blockerade. Dessa dörrmarkeringar monteras på befintligt golv med en speciellt anpassad folie med extra vidhäftning och halkskydd om önskas.

IMG_0280

Glasmarkeringar

Glasmarkering framhäver glasets konstruktion och minimerar eventuella skador som kan uppstå om man inte är vaksam. Våra glasmarkeringar är konturskurna efter standardmönster eller önskemål och finns i olika färger vid behov.