Undvik personskador från krossat glas!

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vi uppmanar er att installera Säkerhetsfilm!

Genom att uppgradera dina fönster till säkerhetsklassade glas kan du fördröja inbrottsförsök och reducera glassplitter. Detta är ett komplement vi erbjuder för att förhindra olyckor och personskador relaterat till glas i fastigheter.

Säkerhetsfilmer är sega tunna genomskinliga polyesterlaminat som består av ett eller flera skikt med ett mycket starkt lim som klistras på befintliga glasytor. Den sega polyesterfilmen fungerar som en skyddande sköld som gör att fönsterrutan håller samman även när den krossas och förhindrar därigenom att splitter kastas omkring.

Detta minskar risken för personskador om olyckan skulle vara framme. Det sega laminatet erbjuder även ett visst skydd mot inbrott och vandalism!

Få en kostnadsfri offert!

Ring oss på 010-495 24 99 eller kontakta oss här så berättar vi mer!

Innehållsförteckning

Fler nyheter

Farsta simhall

Den övre raden är en mörkare film då man hade problem med bländning samt att man hade för varmt inne så kunderna inte kunde sitta vid

Läs mer »

Repade glas i transport

Repor i glas och arbetet med att renovera glas istället för att kassera fortsätter och hundratals glas åtgärdas varje vecka.  I detta projekt inom transportsektorn så avlägsnar

Läs mer »