Tillbaka

Solklart.org

Solfilm fönster fastighet 1

Solfilm till fönster
på fastigheter

Solfilm är ett transparent solskydd som monteras på fastighetens fönster, ett solskydd som i sin tur förbättrar inomhusklimatet genom att släppa in dagsljus och reducera direktvärme.

Reducera direktvärme

Varma dagar behöver inte bli det inomhus. Med solfilm kan du reducera solens direkta värmeinstrålning och sänka inomhustemperaturen.

Reducera bländning

Våra skyddsfilmer reducerar reflexer och bländning och förbättrar avsevärt för dig som arbetar med datorer och du behöver inte anstränga ögonen för att se på skärmen.

Bättre inomhusklimat

Genom att isolera era fönster med solfilm bidrar det till minskad energiförbrukning för både uppvärmning och nedkylning av er fastighet.

Ta bort UV-strålning

Solfilm isolerar isolerar inte bara mot direktvärme, utan reducerar även den skadliga UV strålningen med upp till 99%. Vilket fungerar som en effektiv solkräm, inomhus fast på fönster.

Mörk eller ljus

Solfilm kan tillföra en estetisk faktor på er fastighet där ni har möjligheten att välja vilken typ av toning den ska ha beroende på ändamål.

Reflektiv eller selektiv

Vi har ett brett urval av solfilm för alla typer av ändamål. Reflekterande eller nästintill genomskinliga. Rådfråga oss så hjälper vi dig!

Begär offert på Solfilm

Vi utför arbete inom hela Roslagen, Stockholm, Uppsala och Mälardalen. Kontakta oss för offert så går vi igenom och återkopplar utförande.
solfilm_solklart4
energisparfilm
Fil-006-e1471876173218
Några kunder

Vi monterar solfilm på fönster!

Solklart i Sverige AB strävar efter smarta och effektiva lösningar för fastigheter och offentliga miljöer där vi levererar bla Solfilm, säkerhetsfilm och andra typer av fönsterfilmer. Vår huvudsakliga fokus är att skapa smarta kostnadseffektiva lösningar för en lönsam miljö inom fastigheter, publik transport och offentliga miljöer. Vi har stor fokus på effektivisering av inomhusklimat och bättre arbetsmiljö.

Vill ni ha mer information?

Solklart i Sverige AB
Vallbyvägen 22, 76251 Rimbo
Telefon: 010-4952499