Skyddsfolie

Skyddsfolie

Skyddsfolie skapar lättsanerade ytor som är utsatta för klotter
Skyddsfolie har sitt syfte att skapa en klotterresistent, lättsanerad och hållbar yta. Som dessutom går lätt att åtgärda på plats till en rimlig kostnad med minimala stillestånd. Skyddsfolien kan ersätta stora delar av traditionell lackering och används med fördel som reparation av skadade lackerade ytor.

Anti-Graffiti

Publika hissar är ett utsatt område där vi anser att skyddsfolien är ett måste för att kunna leverera minimala stillestånd med maximal rengöring utan starka rengöringsmedel. Utsatta golvytor som nöts dagligen kan återskapas och göra det enkelt att skydda i förebyggande syfte, vårt system finns även med halkskydd. Väggytor i publika miljöer är ett område vi anser vara utsatt dagligen och nöts varje dag. Med BodyGuard kan vi skapa ett enklare underhåll med minimala stillestånd.

Infärgningsbar skyddsfolie

Genom att installera skyddsfolie på den skadade ytan skapar du en replika, och ytan blir ren. Skyddsfolien är tillräckligt tjockt för att skydda underlaget från ytlig skadegörelse och är enkel att byta ut om skada uppstår!

Vår skyddsfolie använder ett egenutvecklat lim som är strikt utformat för att vara starkt nog för att inte tas bort av allmänheten men kan enkelt avlägsnas genom en utbildad tekniker utan att lämna limrester på ytan.

Skyddsfolie egenskaper

Skyddsfolie

Metalshield

Metalshield är ett tjockt graffitiskydd som är klotterresistent och tillämpas på befintliga metallytor för att skapa en replika av ursprunglig yta. Metalshield finns i rostfritt stål och borstad aluminium. Genom att installera Metalshield på den skadade ytan skapar du en replika och ytan blir ren. 

elskap

Skyddsfolie på El-skåp

Vi erbjuder nu lösningar för publik miljö där vi monterar skyddsfolie som kan infärgas efter profil och skapar ett klotterresistent skydd som gör det enklare att ta bort klotter eller ytliga skador.
wallsystem_klottersanering

Wallsystem

Wallsystem är ett smidigt väggsystem av skyddsfolie som skyddar grundkonstruktionen i tex gångtunnlar och ger en klotterskyddad slät yta som är enkel att sanera med milda miljövänliga produkter året runt.