repskydd

Skyddsfilm

Reducerar repor och skadegörelse i förebyggande syfte!

Skyddsfilm förstärker inte bara glaset utan fungerar även som ett alternativ för att motverka repor och skadegörelse i förebyggande syfte. Detta skapar ett enklare underhåll istället för att byta hela glaset om en skada skulle uppstå. Skyddsfilmen ger ett optiskt klart skikt som installeras på befintliga glasytor, både inom fastighets- och transportsektorn.

Vad är skyddsfilm och hur motverkar det repor på glaset?

Repskyddsfilm är en särskild typ av säkerhetsfilm som skyddar glasytor i utsatta miljöer mot vandalisering i form av repning och etsning. Till skillnad mot säkerhets- och skyddsfilmerna har repskyddsfilmen en annan typ av klister som gör att den är enkel att ta bort och ersätta med ny filmen när den gamla blivit repad. Användningsområdet skyddar dyra glasytor mot repning och etsning.

Skyddsfilmen ger ett repskydd

Skyddsfilmen är en tålig, transparent och utbytbar produkt som fungerar som en skyddande barriär mellan vandaler och ytor som glasfönster och speglar, även icke-porösa ytor som rostfritt stål och marmor både inomhus och utomhus. Den osynliga filmen skyddar ytan mot målarfärg, repor, klotter och till och med syraetsning. Om ytan blir vandaliserad kan filmen lätt demonteras och bytas ut vilket reducerar skador på egendom och bibehåller dess utseende, (Godkänd enligt EN12600).

Skyddsfilm 1

Befintliga glas

Våra filmer förstärker glasets struktur och ger en repskyddad yta som gör det svårare att skada glaset och minimerar splitter vid olycka. Skyddsfilmerna installeras på befintliga glas och ger en underhållsfri optisk klarhet.

Anti-Graffiti

Skyddsfilm kräver inget underhåll och är en återvinningsbar produkt. Denna appliceras utvändigt och skall förebygga ev repor eller syra-attacker på fönster (även kallad Anti-graffiti).

Säkerhetskrav på skyddsfilmerna

Skyddsfilmerna har testats och uppfyller flera olika internationella säkerhetskrav. Filmen gör det möjligt att ha ett kostnadseffektivt och systematiskt underhåll av utsatta glasytor.

Infärgningsbar skyddsfolie

Genom att installera skyddsfolie på den skadade ytan skapar du en replika, och ytan blir ren. Skyddsfolien är tillräckligt tjockt för att skydda underlaget från ytlig skadegörelse och är enkel att byta ut om skada uppstår!

Vår skyddsfolie använder ett egenutvecklat lim som är strikt utformat för att vara starkt nog för att inte tas bort av allmänheten men kan enkelt avlägsnas genom en utbildad tekniker utan att lämna limrester på ytan.

 
Skyddsfolie

Metalshield

Metalshield är ett tjockt graffitiskydd som är klotterresistent och tillämpas på befintliga metallytor för att skapa en replika av ursprunglig yta. Metalshield finns i rostfritt stål och borstad aluminium. Genom att installera Metalshield på den skadade ytan skapar du en replika och ytan blir ren. 

elskap

Skyddsfolie på El-skåp

Vi erbjuder nu lösningar för publik miljö där vi monterar skyddsfolie som kan infärgas efter profil och skapar ett klotterresistent skydd som gör det enklare att ta bort klotter eller ytliga skador.
wallsystem_klottersanering

Wallsystem

Wallsystem är ett smidigt väggsystem av skyddsfolie som skyddar grundkonstruktionen i tex gångtunnlar och ger en klotterskyddad slät yta som är enkel att sanera med milda miljövänliga produkter året runt.