Ni har precis upplevt den varmaste sommaren i Sverige, någonsin.

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Våra äldre får det otroligt jobbigt i värmen, men genom att montera Solfilm på fastighetens fönster kan vi sänka inomhustemperaturen och få ett behagligare klimat, utan användning av luftkonditionering.Solfilm kräver inget underhåll och har egenskaper som tar bort den höga värmeinstrålningen och den skadliga strålningen från UV. Detta gör att möbler och växter inte tar skada av solen.

Eftersom solfilm är transparent och har låga nivåer av toning är detta ett perfekt komplement för äldreboenden, likaså kontor och butiker där behovet av bättre inomhustemperatur är ett faktum.

Var smart & välj solfilm.

Vare sig det gäller små eller stora fönster så är solfilm anpassat för Er, både rent ekonomisk och miljömässigt. Vi har solfilmer för de flesta ändamål med höga, likaså låga reflektioner. Mörka toningar till nästan helt transparenta.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert på din fastighet.
Telefon: 070-565 09 13 eller e-post: kontakt@solklart.org

Innehållsförteckning

Fler nyheter

Farsta simhall

Den övre raden är en mörkare film då man hade problem med bländning samt att man hade för varmt inne så kunderna inte kunde sitta vid

Läs mer »

Repade glas i transport

Repor i glas och arbetet med att renovera glas istället för att kassera fortsätter och hundratals glas åtgärdas varje vecka.  I detta projekt inom transportsektorn så avlägsnar

Läs mer »