Luftigt & ljust med glasväggar

Skapa en exklusiv stil med glasväggar i hemmet eller på kontoret. Väggar av glas passar perfekt som rumsavdelare som skärmar av både visuellt och ljudmässigt. Glasväggar skapar en modern och lyxig känsla och är inte bara praktiskt utan även en stor del av inredningen. En fördel med glasväggar är givetvis att de släpper igenom allt ljus och att det skapar en känsla av gemenskap med det som finns utanför väggarna. Samtidigt kan du stänga dörren, dra för persinerna och få lugn och ro.

Glasväggar

 

Nytt rum med en glasvägg i hemmet eller på kontoret

Du kan skapa ett nytt rum med en glasvägg eller skärma av ett rum på ett snygg sätt men behålla ljuset som redan finns och kommer in via dina fönster. En glasvägg ger en känsla av öppen planlösning och är även perfekt för kontoret. Du slipper en hög ljudnivå eller andra störande moment som kan finnas på ett kontor med flera anställda. Med en glasvägg skärmar du av kontoret och minskar ljudnivån men behåller planlösningen. Ett litet rum med glasväggar kommer automatiskt att upplevas som mycket större än det faktiskt är. Detta eftersom ljusinsläppet gör att rummet eller kontoret ser större och luftigare ut. Vill du vara ifred så kan du givetvis sätta upp gardiner eller persiener och dra för dessa när du vill ha lugn och ro.

Väggar med olika sorters glas

Våra glasväggar finns i flera olika utförande och med olika sorters glas som tillverkas efter era önskemål och mått. Väggarna kan fås med säkerhetsglas, ljudisolerat glas, frostat glas, glas med solfim och mycket annat. Givetvis kan du även få en glasdörr installerat så det blir ett komplett rum. Valmöjligheterna är många och vi hjälper dig givetvis att finna den perfekta glasväggen och lösningen som passar för just dig eller ert företag. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Glasväggar till dusch eller bastu

Varför inte låta väggar vara en del av inredningen i badrummet eller i bastun. Sätt upp en glasvägg med dörr till duschen eller badkaret eller varför inte ha bastuväggar av glas? Badrummet eller bastun kommer garantera kännas både lyxigare och större och väggarna kan fås med frostat eller mörkt glas om man önskar det. Vi hjälper dig med allting, från mätning till installation av väggarna.

Bygg ett vinrum med glasväggar

Det finns flera exempel på vinrum som byggs med hjälp av glasväggar. Det är både modernt och snyggt men framförallt så kan man se alla de olika vinerna utan att man behöver gå in i rummet. Har man en fin vinsamling vill man ju gärna visa upp den. Vi hjälper dig att hitta en glaslösning som passar för just dig. Sen är det bara för dig att inreda ditt nya vinrum med vinställ, hyllor, vinkylare och andra tillbehör och inredningsdetaljer.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar kring glasväggar eller våra produkter så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Läs mer om glasväggar | glasräcken | glaspartier | Glasinredning