Glasräcken för ett lyxigt intryck

Glasräcken ger ett modernt och lyxigt intryck där de placeras. Glasräcken ser man bland annat på balkonger, altaner, uteplatser och trappor. Ett räcke av glas kan även fungera som snygga avgränsare i trädgården eller i en byggnad. Det är vanligt med glasräcken på hotell, restauranger, gallerior med mera.

Glasräcke i trädgården

Ett glasräcke kan fungera en snygg inramning av din uteplats, som vindskydd eller som ett staket runt poolen i trädgården. Med genomskinligt glas behåller du den fina utsikten som annars ett plank eller staket hade dolt. Vill du däremot ha ett snyggt insynsskydd så väljer du frostat glas istället. Du kan även få ditt räcke installerat med solfilm, säkerhetsfilm eller dekorfolie på glaset.

Glasräcken på balkong

 

Underhåll av glasräcke

Glasräcken kräver väldigt lite underhåll. Putsa glaset precis som ett vanligt fönster. Torka av stolparna, skenorna och tillbehören med en trasa då och då så du behåller den fina glansen. Är det utomhus kan du enkelt spola av räcke och glas med eller utan rengöringsmedel.

Olika alternativ av räcken

Vi måttanpassar glasräcken helt efter dina behov och önskemål.

Du kan välja mellan olika alternativ för ditt inne som ute:

  • Runda eller fyrkant stolpar
  • Rostfria, Mattborstade eller önskad lackad färg
  • Valmöjlighet finns även att få med överliggare.
  • Stolpfritt räcke med sido eller topp skena.

Vi har även runda fina Fix Point fästen i olika storlekar som kan kan fästa upp glasen.

Kontakta oss

Kontakta oss om ni vill beställa glasräcken eller har frågor & funderingar kring våra glasprodukter.Läs mer om glasväggar | glasräcken | glaspartier