Glaspartier

Vi är specialister på att tillverka och montera glaspartier för alla möjliga ändamål. Vi har ett bra urval av glaspartier att välja mellan men vi tillverkar även partier helt enligt kundens önskemål och krav. Vi hjälper dig hela vägen, från planering, mätning, leverans och montering av glaspartierna.

Ljust och luftigt med glaspartier

Skapa en exklusiv stil med olika glaspartier i butiken eller på företaget. Glaspartier är bra som rumsavdelare, väggar, fönster, dörrar eller som entrépartier. Skapa en härlig entré till butiken eller företaget eller sätt upp ett lyxigt skärmtak ovan entrén av glas vilket gör det ljust och fint.

Glaspartier

 

Glaspartier till uterum

Skall du bygga ett uterum med olika glaspartier? Behöver du vik- eller skjutdörrar specialanpassade för just dig? Vi kan hjälpa dig med både planering och montering av ditt uterum. Våra glaspartier är tillverkade i mycket hög kvalitet och du kan förvänta dig lång hållbarhet. Eftersom vi tillverkar enligt dina önskemål och mått så kan du bygga precis som du vill. Det är bara fantasin som sätter gränser.

 

Industripartier glas

Tillverkning och montering av industripartier, moderna industrifönster, glasväggar och glaspartier. Partierna kan vara fristående glasväggar, glasdörrar och fönster eller glaspartier med integrerade dörrar. Vi tillverkar och lackerar glas- & industripartier helt enligt era önskemål. Ni kan anpassa våra partier och skräddarsy en lösning som passar för just ert företag eller hem. Vi deltar gärna tidigt i planeringen och byggprocessen och är behjälpliga vid projektering, dimensionering och utformning av glaspartierna.

Glaspartier hos Solklart:

  • Industripartier i kundens lackade önskemål
  • Tillverkning efter kundens önskemål av modell och färg
  • Entrépartier
  • Glasväggar
  • Skärmtak av glas ovanför entré 
  • Uterum och skjutpartier för alla årstider
  • Glasdörrar och fönster
 

Glasartier som väggar, fönster, tak och dörrar finns i flera olika utförande. Partierna kan fås med säkerhetsglas, ljudisolerat glas, frostat glas, glas med solfim och mycket annat. Valmöjligheterna är många och vi hjälper er givetvis att hitta en perfekt lösning till er.

Ring  070-565 09 13 eller kontakta oss här

 

 

Läs mer om glasväggar | glasräcken | glaspartier