akustiktavlor

Akuart

Akustiktavlor med utbytbart motiv

Akuart är en helt ny typ av ljudabsorbenter som på ett unikt sätt kombinerar enastående akustisk prestanda, textilytor av hög kvalitet samt de senaste tryckteknikerna. Med denna nya kollektion av ljudabsorbenter behöver du inte längre välja mellan tråkiga standardlösningar från ett begränsat produktsortiment. När du väljer AKUART får du total frihet när det gäller det visuella uttrycket, formen och formatet, men till standardpriser.

Akuart 1

Bäst i test

Akuart har optimerat de akustiska egenskaperna genom användning av högeffektiv 3:e generationen glasull, och skapat utrymme mellan den akustiska panelen och den underliggande väggytan. Det enastående resultat är akustisk prestanda, bättre än andra högkvalitativa väggabsorbenter på marknaden.

Akuart 2
Akuart 3

Bästa absorptionklass!

Absorptionklass A som är bästa möjliga absorption. Detta säkerställer att spridningen av ljud i ett visst område effektivt stoppas. Akuart akustiktavlor och skärmväggar absorberar upp till 95% av ljudenergin som infaller på frekvenserna i 500-4000Hz. Detta är perfekt för alla typer av organisationer där exempel ljud från servrar, skrivare, kollegor etc som skapar akustiska problem.
Akuart 4

Exklusiva bilder med oslagbar kvalité

Du får en utbytbar duk, grafisk service, kort produktionstid och tillgång till AKUARTs stora, exklusiva bildgalleri. Detta gör AKUART’s lösningar till de attraktivaste och elegantaste på marknaden för akustiska produkter.